Met de komst van RealLifeHD gaat er een nieuwe wereld open. Door een 3D-afbeelding van je baby te bewerken kan de baby heel realistisch worden weergegeven. Dit is pas ècht bewonderen!

 

Dit is hoe het werkt: 

Je laat een pretecho maken bij je eigen verloskundige of bij een pretechobureau. De foto’s laat je digitaal vastleggen. Dit kan door de foto’s op een USB stick te laten zetten, maar er zijn ook praktijken die gebruik maken van digitale apps. Dat werkt ook prima. Na de pretecho mail je mij je naam, adres, telefoonnummer én de 3D-foto waarna ik zal bekijken of de foto geschikt is voor deze nabewerking (mail naar: info@echopraktijkbewonder.nl). Indien de foto geschikt is ontvang je een factuur. Zodra de betaling is ontvangen ga ik aan de slag met de nabewerking. 

RealLifeHD is een (uit de hand gelopen) hobby van mij en ik doe dit dan ook naast mijn werk als echoscopiste. Het uitgangspunt is altijd dat de bewerkte foto binnen 1 week na betaling klaar is. Deze ontvang je digitaal in je mailbox (check je spam!). 

 

Tips:

Voor het mooiste resultaat is het gezicht van de baby naar de camera gericht zonder dat er handjes, beentjes of een navelstreng voor het gezicht ligt. Twijfel je tussen een aantal foto's? Dan mag je natuurlijk ook meerdere foto's mailen. Ik zal dan de meest geschikte foto kiezen. Indien er geen geschikte foto blijkt te zijn dan laat ik je dit ook weten. Toch is het voor mij ook altijd weer een verrassing hoe de fotobewerking uitpakt (dat maakt het ook juist zo leuk om te doen!). Houdt er dus rekening mee dat wanneer de toegestuurde 3D-foto niet optimaal is dit ook invloed heeft op de RealLifeHD foto. 

 

Deze nabewerking kost 40 euro inclusief btw. Vermeld in de mail: je naam, adres en telefoonnummer. 

 

LET OP: het is met RealLifeHD niet mogelijk om eventuele aanwezige huidafwijkingen, zoals pigmentvlekken, weer te geven. Ook de huidskleur van je kindje kan in werkelijkheid anders zijn. 

 

Volg mij op Instagram