Over ons

 

Mijn naam is Linda Rijnaard-Pots (1984). Ik ben getrouwd en ik ben de trotse moeder van Bas (2014). Na het afronden van de opleiding tot verloskundige werkte ik zeven jaren met veel plezier als verloskundige in Emmen. Tijdens de post-HBO opleiding tot klinisch verloskundige kwam ik in aanraking met de echoscopie. Al snel besloot ik om de basis opleiding tot echoscopist te volgen. De echoscopie fascineerde mij direct. Na de basisopleiding volgde ik de opleiding tot 20 weken echoscopist. Deze rondde ik tijdens mijn zwangerschap in 2014 af. Na mijn verlof besloot ik mij volledig op de echoscopie te richten. Ruim zes jaar heb ik als echoscopist in Emmen gewerkt, waarbij de laatste drie jaren als bedrijfsleidster van een echocentrum. Begin 2021 heb ik de beslissing gemaakt om een eigen echopraktijk te starten, "Echopraktijk Bewonder". Bij verloskundigenpraktijk Aiber maak ik de 13 wekenecho en bij verloskundigenpraktijk MiddenDrenthe maak ik zowel de 13- als 20-wekenecho. Daarnaast geef ik trainingen aan basisechoscopisten, beoordeel ik logboeken voor de Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland en bewerk ik 3D-foto's in RealLifeHD. Dit laatste is een uit de hand gelopen hobby. Ontzettend leuk en dankbaar werk om te doen. Klik hier voor meer informatie over RealLifeHD.

 

Mijn naam is Carolien Wijma-van de Pol, getrouwd en moeder van twee dochters (2012 en 2013) en een zoon (2016). Na mijn afstuderen als verloskundige ben ik als 23-jarige eerst twee jaar aan het werk geweest als waarneemster in verschillende praktijken. Uiteindelijk ben ik bij verloskundigenpraktijk Aiber neergestreken en daar werk ik inmiddels vele jaren met veel plezier. Ik maak samen met Yvonne de 20-weken echo’s op de praktijk. Het is een geweldige aanvulling op mijn verloskundig werk en het is fijn om onze zwangeren van het prille begin van de zwangerschap tot en met de periode na de geboorte van het kindje te kunnen begeleiden en haar en haar partner onder andere via de echo kennis te laten maken met hun kindje.

BIG nummer: 79064696003

 

Mijn naam is Yvonne Ossentjuk-Stiekema, ik ben getrouwd en moeder van drie dochters. Binnen een jaar na mijn afstuderen werkte ik al als verloskundige in Assen, waar ik eerst had waargenomen. Naast mijn werk als verloskundige maak ik de 20-wekenecho. Dit is een mooie aanvulling die het werk nog completer maakt. 

BIG nummer: 19028521903